Ένας ελληνικός προορισμός, η Άνδρος, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Sunday Times με τα 25 μυστικά νησιά της Ευρώπης χωρίς συνωστισμό για φέτος.

Στο δημοσίευμά τους, οι Sunday Times στέκονται στην πρωτοβουλία του Andros Routes και τις περιπατητικές δυνατότητες του προορισμού, εστιάζοντας στο δίκτυο μονοπατιών που συνδέει βυζαντινά μνημεία, μουσεία, αλλά και στο ενετικό κάστρο και τις ιδιαίτερες παραλίες.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού της Άνδρου, Νίκος Μουστάκας, σημείωσε σε δήλωσή του ότι η διάκριση από τους Sunday Times ανήκει πρωτίστως στη θαυμαστή πρώτη ύλη του νησιού, η οποία δεν είναι άλλη από την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της.

«Θεωρούμε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις ως την καλύτερη επιβράβευση του δήμου, των τοπικών φορέων, των επαγγελματιών και όλων των κατοίκων του νησιού, που αγωνίζονται καθημερινά και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και υγείας, που καθιστούν την Άνδρο έναν ποιοτικό και ασφαλή προορισμό, άξιο και κατάλληλο για παγκόσμιες διακρίσεις όπως η συγκεκριμένη», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild» που παραθέτει τη λίστα του «Tripadvisor», η χώρα μας έχει την τιμητική της με τις παραλίες της Μήλου και της Κρήτης να διακρίνονται για την ομορφιά τους.

Το TRAVELBOOK της γερμανικής εφημερίδας παρουσιάζει τα αποτελέσματα έρευνας, με βάση τις απόψεις εκατομμυρίων χρηστών που εκπόνησε ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Tripadvisor συντάσσοντας μία λίστα με τις πιο όμορφες παραλίες στην Ευρώπη.

Η παραλία Κλέφτικο στη Μήλο τη δεύτερη θέση το 2020. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη, ενώ στη δέκατη θέση η κρητική παραλία Μπάλος. Επίσης, στην 13η θέση των ομορφότερων παραλιών στην Ευρώπη είναι η παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο.

Megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here