Στην σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία Κnowledge Pillars LLC για την διάθεση και προώθηση του ΤΕST4U σε χώρες του εξωτερικού, προχώρησε η infolearn, αποδεικνύοντας πώς η ανάπτυξη και η ευημερία της επιχειρηματικότητας δεν εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες αλλά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε επιχείρησης που την καθιστούν μοναδική.

Η Knowledge Pillars LLC είναι ο νέος αποκλειστικός συνεργάτης για την προώθηση του TEST4U στις περισσότερες χώρες του κόσμου

Η Συνεργασία

Το 2020 ξεκίνησε η επίσημη συνεργασία ανάμεσα στην Knowledge Pillars και την infolearn για την διάθεση του εκπαιδευτικού λογισμικού TEST4U. Η Knowledge Pillars ανέλαβε την προώθηση και διάθεση του TEST4U στην πλειοψηφία των χωρών παγκοσμίως: στις χώρες της Βορείου, Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής, στις χώρες της Ευρώπης με εξαίρεση την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, στις χώρες τις Ασίας, στις χώρες της Αφρικής, καθώς και στις χώρες της Ωκεανίας.

Οι Στόχοι

Η συνεργασία της infolearn και της Knowledge Pillars LLC περιλαμβάνει την προώθηση των υφιστάμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών λογισμικού TEST4U, καθώς επίσης και την ανάπτυξη νέων, εξειδικευμένων προϊόντων για την προετοιμασία όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για την Πιστοποιήσεων για συγκεκριμένους εργασιακούς ρόλους (Microsoft Role Based Certification Exams).

Σύντομο ιστορικό

Το TEST4U ξεκίνησε το 2003 από την Θεσσαλονίκη με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες αυτό-εκπαίδευσης και αυτό-αξιολόγησης του επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής. Έπειτα από διαρκής αναβαθμίσεις και προσθήκες, έπειτα από 17 χρόνια μετράει περισσότερους από 700.000 ικανοποιημένους χρήστες, με εκπαιδευτικό υλικό στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Ρωσικά για απόκτηση νέων δεξιοτήτων σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών και για προετοιμασία για πληθώρα Πιστοποιητικών Πληροφορικής.

Η Knowledge Pillars ξεκίνησε από την Τιμισοάρα της Ρουμανίας το 2017, από στελέχη με εξειδικευμένη εμπειρία και γνώση τριών δεκαετιών της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα της Πληροφορικής και της Εκπαίδευσης, με κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών outsourcing για την ανάπτυξη λογισμικού, πωλήσεις και ανάπτυξη επιχειρήσεων, καθώς και διοίκηση σε έργα πληροφορικής υψηλού ρίσκου και συμβουλευτική σχετικά με λύσεις εκπαίδευσης και στρατηγική προώθησης. Το 2020 μετέφερε τα κεντρικά της γραφεία στις Η.Π.Α., απ’ όπου και θα δραστηριοποιείται.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε η εταιρεία μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο www.test4u.eu

Πηγή: https://www.test4u.eu/blog/test4u-joins-forces-with-knowledge-pillars/

Πολυμέσα

Youtube Video: https://www.youtube.com/watch?v=NtGSpEtx44E

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here