Το Facebook ανακοινώνει την δυνατότητα δημιουργίας -δωρεάν- eshop (Facebook Shop) τόσο σε μικρούς, όσο και μεγάλους επιχειρηματίες.

«Το Facebook ήταν πάντα εδώ, για να σας συνδέσει με αυτό που σας αρέσει. Αυτό σημαίνει φίλους και οικογένεια, αλλά και προϊόντα, brand και επιχειρήσεις.

Για χρόνια, οι χρήστες χρησιμοποιούν τις εφαρμογές μας για να αγοράσουν και να πουλήσουν πράγματα δημοσιεύοντας π.χ. μια φωτογραφία ποδηλάτου με τη λεζάντα “προς πώληση” (…). Ήταν τα άτομα που χρησιμοποίησαν τις εφαρμογές μας που οραματίστηκαν το κοινωνικό εμπόριο. Τους βοηθάμε να το κάνουν πραγματικότητα.

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους ένα μέρος για να ζήσουν τη χαρά των αγορών έναντι της δουλειάς των αγορών. Και θέλουμε να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να προσαρμοστούν και να διευκολύνουν τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να αγοράσουν πράγματα που αγαπούν.

Αυτήν τη στιγμή πολλές  μικρές επιχειρήσεις δυσκολεύονται και με τα καταστήματα να κλείνουν, περισσότερες αναζητούν να φέρουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να κάνουμε τα ψώνια απρόσκοπτα και να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε- από έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης, έως και μια παγκόσμια μάρκα- να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές μας για να συνδεθεί με πελάτες. Γι ‘αυτό ξεκινάμε τα Καταστήματα στο Facebook (Facebook Shops) και επενδύουμε σε λειτουργίες στις εφαρμογές μας που εμπνέουν τους ανθρώπους να κάνουν αγορές και να κάνουν ευκολότερες τις αγορές και τις πωλήσεις στο διαδίκτυο.

Τα Καταστήματα Facebook διευκολύνουν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα για πρόσβαση των πελατών τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram. Η δημιουργία ενός Facebook Shop είναι δωρεάν και απλή. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που θέλουν να εμφανιστούν από τον κατάλογό τους και, στη συνέχεια, να προσαρμόσουν την εμφάνιση και την αίσθηση του καταστήματός τους με μια εικόνα εξωφύλλου και χρώματα προφοράς που προβάλλουν την επωνυμία τους. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πωλητής, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον προϋπολογισμό του, μπορεί να φέρει την επιχείρησή του στο διαδίκτυο και να συνδεθεί με τους πελάτες όπου και όποτε είναι βολικό για αυτούς. »

Διάβασε περισσότερα για τα Facebook Shops:
https://about.fb.com/news/2020/05/introducing-facebook-shops/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here