Το 2020 έχει αποδειχθεί, ήδη από τις πρώτες μέρες του, μια εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη χρονιά για την Ελλάδα η οποία βάλλεται ταυτόχρονα από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία και από την άλλη από τις συνεχόμενες και αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις.

Το παράνομο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Άγκυρας και Τρίπολης, τις πρώτες κιόλας μέρες του 2020, η απόπειρα εισβολής χιλιάδων προσφύγων από τις Καστανιές του Έβρου στις αρχές του Μαρτίου, η παρουσία των «Γκρίζων Λύκων» στο ίδιο σημείο, οι παράνομες υπερπτήσεις πάνω από το Αιγαίο, η απαίτηση αποστρατικοποίησης των Δωδεκανήσων αποτελούν την αρχή μιας σκληρής τουρκικής επιθετικής πολιτικής εναντίον στην Ελλάδα με πολλαπλούς στόχους και αποδέκτες.

Τι επιθυμεί η Τουρκία; Πόλεμο με την Ελλάδα; Πίεση προς τους Ευρωπαίους εταίρους για βοήθεια; Να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές της ελληνικής κυβέρνησης; Την στήριξη των ΗΠΑ;

Όλα αυτά τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν αυτό το Σάββατο στις 12 μ.μ. στο LIVE που θα πραγματοποιηθεί μέσα από την επίσημη σελίδα του ΗΟUSEof.NEWS στο Facebook με τον διεθνολόγο και αναλυτή Σταύρο Καλεντερίδη.

Kατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της συζήτησης, θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις σχετικές με το θέμα από τον κόσμο που θα την παρακολουθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here