Το 2ο Meetup μας με τίτλο: Startuppers Assemble | Building a strong team, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Α.Π.Θ.

Σε αυτό το Meetup, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να ακούσεις τον Founder της HumanValue Θοδωρή Παναγιωτόπουλο, με εκτεταμένη εμπειρία ως εκπαιδευτής σε θέματα γύρω από τη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, τη Διαχείριση Συγκρούσεων και την Επικοινωνία, σε μεγάλες Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Θα μιλήσει για τη σημασία στελέχωσης μιας συγκροτημένης ομάδας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας, πως ενδεχόμενα λάθη σε αυτό το στάδιο μπορούν να οδηγήσουν σε παρέκκλιση από τον πρωταρχικό στόχο μιας startup, πως επιλέγουμε άτομα για στελέχωση ομάδας (διαφορετικά background κλπ), και μέσω διαδραστικού τρόπου θα μας μυήσει στην διαδικασία επιλογής ατόμων με ερωτήσεις στο κοινό.

Επίσης, καλεσμένοι και ομιλητές θα είναι οι Κική Κουτμερίδου (Behavioral Science Strategist) και Κατερίνα Νικολαϊδου, εκπρόσωποι της startup Nudge Unit Greece (NUG), μιας ομάδας ανθρώπων με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο που έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει τα ευρήματα της Συμπεριφορικής Επιστήμης με σκοπό να δώσει λύσεις σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα.

Θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία ως NUG για το πως δημιουργήθηκαν σαν startup και ήρθανε κοντά ως ομάδα, τι ακριβώς κάνει πρωτοποριακά στην χώρα μας η Nudge Unit Greece μέσω των Συμπεριφορικών Οικονομικών (Behavioral Economics) και επίσης θα μάθουμε πως καταφέρνουν να συνεργάζονται όλοι και να έχουν σωστή ροή, ενώ ζουν σε διαφορετικές πόλεις.

Το link της εκδήλωσης:
https://www.facebook.com/events/%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B8/2nd-mindspace-meetup-thessaloniki/731210497403623/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here