Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενημερωτική ημερίδα του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.( Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας) σε συνεργασία με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Θεσσαλονίκης με θέμα: «Μαθαίνουν οι γονείς… παίζουν τα παιδιά». Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Μέσω της ημερίδας αυτής, οι γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, από επιστήμονες και ειδικούς, για θέματα που άπτονται της υγείας των παιδιών τους. 

Πρόεδρος ΟΒΡΕΠΟΜ Κώστας Ιακώβου


Ο πρόεδρος του ΟΒΡΕΠΟΜ Κωνσταντίνος Ιακώβου σε σχετική ανάρτηση του τόνισε:

«Η πρώτη Ημερίδα του Οργανισμού Βρεφικής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδίατρών Θεσσαλονίκης, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και την Ένωση Διαιτολόγων και Διατροφόλογων Θεσσαλονίκης είναι μια απόδειξη πως οι φορείς ενώνονται και συνεργάζονται άψογα όταν πρόκειται για το κοινό καλό και ειδικά για την υγεία των παιδιών.

Η παιδίατρος Όλγα Τζέτζη, η Αντιπρόεδρος του ΟΒΡΕΠΟΜ και Δημοτική Σύμβουλος Ναταλία Βαρδάκη, ο Πρόεδρος του ΟΒΡΕΠΟΜ και Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ιακώβου, η Ευαγγελία Τζιάκα Μέλος ΔΣ, και η Γραμματέας του ΔΣ και η υπάλληλος του ΟΒΡΕΠΟΜ.Ως Πρόεδρος του ΟΒΡΕΠΟΜ, ευχαριστώ θερμά την Αντιπρόεδρο του ΔΣ και Δημοτική Σύμβουλο Ναταλία Βαρσάμη, την Τζιάκα Ευαγγελία μέλος ΔΣ, την Ματούλα Κουμπούρη Προϊσταμένη Τμήματος ΟΒΡΕΠΟΜ και την Ιουλία Κετσετζή Προϊσταμένη Διευθύντρια ΟΒΡΕΠΟΜ, τους εργαζόμενους του ΟΒΡΕΠΟΜ καθώς και την παιδίατρο Όλγα Τζέτζη για την άψογη διοργάνωση και επιμέλεια της σημερινής Ημερίδας».

Οι ομιλητές της σημερινής Ημερίδας, το ΔΣ του ΟΒΡΕΠΟΜ και οι κύριες Ματούλα Κουμπούρη Προϊσταμένη Τμήματος ΟΒΡΕΠΟΜ και η Ιουλία Κετσετζή Προϊσταμένη Διευθύντρια ΟΒΡΕΠΟΜ.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τανιμανίδου Στεφανία, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονοπουλος, ο Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά κ.Δερμουτζίδης Δημήτριος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά κ. Χαρά Αμανατίδου.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ.Δερμουτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παύλου Μελά κ.Αμανατίδου
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Αγίου Στυλιανού Ιωάννα Σπανού, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στεφανία Τανιμανίδου
Στην εκδήλωση υπήρχε μπουφές με υγιεινά εδέσματα που προσέφεραν οι εταιρείες Μπέλας και ΠΡΟΒΟΓΑΛ.Το HOUSEof.NEWS ήταν χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here