Ποια χρώματα θα φορεθούν φέτος το φθινόπωρο;

Έντονο πράσινο

Παρόλο που παραπέμπει περισσότερο σε άνοιξη, το πράσινο του ‘χόρτου’ θα το δούμε πολύ φέτος το φθινόπωρο. Είναι τέλειο – επιτέλους μπαίνει λίγο χρώμα και στην ενδιάμεση εποχή. Το έντονο πράσινο ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες και θα φορεθεί πολύ και το χειμώνα. Επομένως: Σπεύστε να αποκτήστε ένα αγαπημένο ρούχο στο χρώμα αυτό, γιατί στο Instagram ήδη το βλέπουμε όλο και πιο συχνά κι αυτό λέει κάτι. Το συγκεκριμένο πράσινο συνδυάζεται πολύ όμορφα με τζιν αλλά και με τόνους του καφέ, με μαύρο και γιατί όχι και με ένα όμορφο ροζ. Απλά δοκιμάστε το!


Κίτρινο της μαργαρίνης

Σας υποσχόμαστε ότι το χρώμα αυτό είναι πανέμορφο παρά το όνομά του! Είναι μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική για το κλασσικό κίτρινο της ώχρας και τις συνηθισμένες γήινες αποχρώσεις και ταυτόχρονα συνδυάζεται άψογα και με τα δύο παραπάνω. Το απαλό αυτό κίτρινο μπορείτε να το επιλέξετε σε μία trendy φούστα, σε σακάκι ή σε αξεσουάρ. Έτσι θα είναι διακριτικό και ταυτόχρονα ενδιαφέρον. Και το καλύτερο: Θα σας θυμίζει για αρκετό καιρό ακόμη το καλοκαίρι. Ακόμη και την άνοιξη όμως μπορεί να φορεθεί, οπότε σίγουρα αποτελεί μια έξυπνη επιλογή!

Deep purple

Δεν μιλάμε φυσικά για το πασίγνωστο μουσικό συγκρότημα, αλλά για το μοδάτο χρώμα. Το λιλά φέτος θα κάνει επέλαση στις ντουλάπες μας το φθινόπωρο. Ξέρουμε ότι δεν είναι ευκολοσυνδύαστο όμως ευτυχώς υπάρχει σε πάρα πολλές αποχρώσεις. Από έντονο ή σκούρο έως ήπιο ή παστέλ. Φυσικά οι διάφορες αποχρώσεις συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους, αν όμως αυτό σας φαίνεται αρκετά προχωρημένο, τότε φορέστε ένα μόνο κομμάτι. Επενδύστε σε ζακέτες, πουκάμισα ή αξεσουάρ.

Πηγή:https://www.myidee.gr/index.php/2019/08/28/ta-xrwmata-tou-fthinopwrou-2019/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here